Επιστροφές στην Άρσεναλ
ENGLAND365 01.04.2011 | 09.16
Σημαντικές επιστροφές στη βασική ενδεκάδα της θα έχει η Άρσεναλ ενόψει της αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν. Φάμπρεγας, Γουόλκοτ, Σονγκ και Ντιαμπί ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Φαν Πέρσι, Μπέντνερ και Ράμσεϊ.

Ο Αλσατός τεχνικός από τις αρχές της εβδομάδες, άρχισε να παίρνει δυσάρεστα νέα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Φαν Πέρσι, Γκιμπς και Μπέντνερ επέστρεψαν με προβλήματα από τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων τους ενώ παράλληλα αγωνιούσε για την κατάσταση τεσσάρων βασικών του ποδοσφαιριστών.
«Ευτυχώς είναι έτοιμοι. Δεν ξέρω πόσους θα ξεκινήσω αφού πολλά θα εξαρτηθούν και από την τελευταία προπόνηση. Το σημαντικό όμως είναι ότι μπορώ να τους υπολογίζω» τόνισε ο Βενγκέρ, ο οποίος φάνηκε αισιόδοξος για την κατάσταση του Φαν Πέρσι. «Από αυτούς που εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, μόνο ο Φαν Πέρσι παρουσιάζει βελτίωση. Ο Μπέντνερ και ο Ράμσεϊ είναι σε πιο δύσκολη θέση».