Νέος τραυματισμός για Μπόατενγκ

Ο παίχτης της Μάντσεστερ Σίτι, Ζερόμ Μπόατενγκ τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ προετοιμαζόταν με την εθνική Γερμανίας για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αυστραλία.



Νέος τραυματισμός για Μπόατενγκ

Ο Μπόατενγκ ένιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης των Γερμανών, και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, εντοπίστηκε πρόβλημα στο μηνίσκο. Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας θα επιστρέψει σήμερα το απόγευμα στην Αγγλία, οπού θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να προσδιοριστεί ο χρόνος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η φετινή χρονιά είναι πολύ άσχημη για τον Μπόατενγκ, καθώς λόγω τραυματισμών έχει αγωνιστεί σε 16 μόλις παιχνίδια από την αρχή της περιόδου.

Μετά τον τραυματισμό του παίχτη της Σίτι, και σε συνδυασμό με την απουσία του Φίλιπ Λαμ, ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος δεξιός αμυντικός για τους Γερμανούς είναι ο Κρίστιαν Τράσχ της Στουτγκάρδης.