Σκωτία-Βραζιλία (preview)
ENGLAND365 27.03.2011 | 13.25
Στο Emirates του Λονδίνου κοντράρονται σήμερα (16:00) σε φιλική αναμέτρηση Σκωτία και Βραζιλία με τους δύο ομοσπονδιακούς τεχνικούς να έχουν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Ο Κρεγκ Λέβιν είχε τη δυνατότητα να καλέσει όποιους παίκτες επιθυμούσε αφού σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρχαν. Ο Σκωτσέζος ομοσπονδιακός τεχνικός βρήκε τη δυνατότητα για ένα δυνατό φιλικό αφού η Σκωτία δεν είχε υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η τελευταία της αναμέτρηση, ήταν η εντός έδρας ήττα από την Ισπανία, σε ένα ματς όπου παρουσίασε αρκετά αμυντικά κενά, τα οποία θα προσπαθήσει να διορθώσει σήμερα κόντρα στο ταλέντο των Βραζιλιάνων.
Το συγκρότημα του Μανο Μενέζες προετοιμάζεται το Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αργετινή αυτό το καλοκαίρι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Κάρλος Ντούνγκα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο προσπαθεί να αλλάξει από νωρίς τη φιλοσοφία της ομάδας του.Η ομάδα που ήταν χτισμένη πάνω στους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Φελίπε Μέλο θα έχει πλέον πρωταγωνιστές στον άξονα τους Ραμίρεζ και Λούκας, οι οποίοι είναι οι πιθανότεροι για να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα. Τα προβλήματα υπάρχουν στην επίθεση αφού οι Λουίς Φαμπιάνο και Πάτο είναι τραυματίες ενώ ο Νιλμάρ εξαιρετικά αμφίβολος.
Πιθανές Συνθέσεις:
Σκωτία:ΜακΓκρέγκορ - Κάλντγουελ, Μπέρα, Κρέινι, Χάτον - Μπράουν, Μόρισον, Κόμονς, Ανταμ - Μαγκουάιρ, Μίλερ
Βραζιλία:Ζούλιο Σέζαρ - Αλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο - Λούκας Λέιβα, Ραμίρεζ, Νεϊμάρ, Ελάνο - Λούκας - Ζόνας