Τόπο στα νιάτα...

Τον Άντι Κάρολ και τον Τζακ Γουίλσιρ σκοπεύει να καλέσει στην εθνική Αγγλίας U21 ο Στιούαρτ Πιρς. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προετοιμάζει τα πλάνα του για το Euro 2012 U21 που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Δανία.



Τόπο στα νιάτα...

Ο Στιούαρτ Πιρς συνάντησε τους 2 ποδοσφαιριστές την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τους εξέφρασε την επιθυμία του να τους καλέσει στην U21 ομάδα της χώρας, κάτι στο οποίο συναίνεσε και ο Φάμπιο Καπέλο.

«Νομίζω ότι ήταν δεκτικοί στο να παίξουν. Πραγματικά έμεινα έκπληκτος όταν γύρισα το κεφάλι μου και είδα τόσους ταλαντούχους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στο ποδόσφαιρο της χώρας, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες και αν θέλουμε να έχουμε πετυχημένη ομάδα και στην ομάδα ανδρών θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην U21. Θέλω να τους έχω μαζί μου», δήλωσε ο Στιούαρτ Πιρς.

Ο Στιούαρτ Πιρς είναι προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εδώ και 4 χρόνια, ενώ του έγινε πρόταση για ανανέωση για ακόμη δύο.