Μάντσεστερ Σίτι – Ρέντινγκ (preview)

Η Σίτι υποδέχεται τη φιλόδοξη Ρέντινγκ σε ένα παιχνίδι που δίνει το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου. Απογοήτευση από την ήττα και κούραση από το ταξίδι στην Ουκρανία για τους «πολίτες», χωρίς νέα προβλήματα για τη Ρέντινγκ, η οποία θα διεκδικήσει την έκπληξη.



Μάντσεστερ Σίτι – Ρέντινγκ (preview)

Η Σίτι μπορεί να μην τα κατάφερε και να ηττήθηκε από τη Ντιναμό στο Κίεβο, αλλά έχει τον επαναληπτικό για να διεκδικήσει την πρόκριση. Στο παιχνίδι με τη Ρέντινγκ, τα λάθη δεν συγχωρούνται για αυτό και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ζητήσει προσοχή από τους παίκτες του. 35 χρόνια χωρίς Κύπελλο είναι πολλά και η πρόκληση μεγάλη για πρόκριση στα ημιτελικά, κάτι που έχει να γίνει από το 1981.

Ο Μαντσίνι είδε τον Μπαλοτέλι να είναι ετοιμοπόλεμος και να δίνει κανονικά το παρόν στις 2 τελευταίες προπονήσεις, αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η συμμετοχή του στον αγώνα. Επίσης, έτοιμος είναι και ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και η μόνη απουσία για τη Σίτι παραμένει ο Μίλνερ.

Από την πλευρά της η Ρέντινγκ θέλει να επαναλάβει τους «άθλους» της, όταν απέκλεισε 2 ομάδες της Πρέμιερ, τις Γουέστ Μπρομ και Έβερτον, ενώ και στην Τσάμπιονσιπ παραμένει 6 αγώνες αήττητη.

Ο Μπράιαν Μακ Ντέρμοτ δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, αφού επέστρεψαν οι Ινγκίμαρσον και Κιζανισβίλι. Αμφίβολοι παραμένουν οι Γκρίφιν, Μακ Άνουφ και Κάμινγκς και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός παραμένουν οι Γκρίφιν και Φεντερίτσι.


Πιθανές Ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ρίτσαρτνς, Κομπανί, Λέσκοτ, Θαμπαλέτα – Βιεϊρά, Μπάρι – Σίλβα, Τουρέ, Μπαλοτέλι – Τέβες

Ρέντινγκ: Μακ Κάρθι – Γκούναρσον, Μιλς, Κιζανσβίλι, Χαρτ – Ρόμπσον, Κάρακαν, Λέιγκεργουντ, Χάουαρντ – Χαντ, Λονγκ