Κυργιάκος: «Θέλω μετάλλιο»

Σε μίνι συνέντευξη του Σωτήρη Κυργιάκου στο εβδομαδιαίο περιοδικό της Λίβερπουλ, ο Έλληνας άσος υποστήριξε ότι θέλει να κατακτήσει με τους «κόκκινους» το Γιουρόπα Λιγκ.



Κυργιάκος: «Θέλω μετάλλιο»

Ο κεντρικός αμυντικός, μετακόμισε τον Αύγουστο στο «Άνφιλντ» με μεταγραφή από την ΑΕΚ και θέλει να βρεθεί στον τελικό του Αμβούργο για το Γιουρόπα Λιγκ και να κατακτήσει το τρόπαιο. Αναφορικά με την απόδοση του, τόνισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

 

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου. Έχω καλή σχέση με τους οπαδούς της ομάδας αφού βλέπουν ότι δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Μερικοί συμπαίκτες μου, μου αναφέρουν ότι είμαι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας και σίγουρα είναι πολύ περήφανος για αυτό. Ο καθένας θα ήθελε να είναι στην θέση μου. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Πρέπει να δούμε το καλοκαίρι τι καταφέραμε και να τα αναλύσουμε. Θα απουσιάζω πάντως από την ομάδα λόγω της συμμετοχής μου, στο Μουντιάλ με την Εθνική Ελλάδος. Αυτήν την στιγμή, είναι προσηλωμένος στην Λίβερπουλ και αν καταφέρουμε να τελειώσουμε την σεζόν με ένα κύπελλο θα είναι ότι καλύτερο για εμένα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι σε μια ομάδα σαν την Λίβερπουλ».