«Σβήνει» η κόντρα «BBC» και Φέργκιουσον

Δεν πρόκειται να προβεί το «BBC» σε διαμαρτυρία, για την άρνηση των μελών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μιλήσουν πριν και μετά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Το κανάλι δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά, αλλά ούτε και θα μείνει  ...με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς θα προχωρήσει σε συζητήσεις με την αγγλική λίγκα.



«Σβήνει» η κόντρα «BBC» και Φέργκιουσον

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση που κράτησαν όλα τα μέσα ενημέρωσης μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι και την προβολή των δηλώσεων του Σκωτσέζου τεχνικού, κανείς από την Μάντσεστερ δεν έκανε κάποια δήλωση στο πλαίσιο του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

«Είμαστε απογοητευμένοι με αυτήν τη συμπεριφορά και θα μιλήσουμε για το θέμα με τη διοίκηση της Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε παρουσιάστρια του «BBC», η οποία προσέθεσε ότι δεν είναι στις άμεσες προθέσεις του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού κάποια επίσημη καταγγελία προς την ομάδα της Μάντσεστερ.

Η κόντρα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με το δημοσιογραφικό όμιλο κρατά εδώ και 7 χρόνια, όταν το 2004 προβάλλεται εκπομπή που αφήνει υπόνοιες για συμμετοχή του υιού Φέργκιουσον στις μεταγραφές της Γιουνάιτεντ.