«Μίλησε» μόνο ο Φέρντιναντ!

Η σιωπή ήταν η απάντηση των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά την ήττα στο Ανφιλντ. Μόνο ο Φέρντιναντ «μίλησε» μέσω twitter...



«Μίλησε» μόνο ο Φέρντιναντ!

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» …διεύρυνε το εμπάργκο στα media, αποφασίζοντας να μην κάνει καμία δήλωση πριν αλλά και μετά το ματς με τη Λίβερπουλ. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι παίκτες του μετά από υπόδειξη του Σκωτσέζου. Μόνη εξαίρεση ήταν ο Ρίο Φέρντιναντ ο οποίος αν και δεν αγωνίστηκε, σχολίασε στο twitter «Κακό αποτέλεσμα. Καμία δικαιολογία».

Πριν τα κυριακάτικο ντέρμπι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δεν παραχώρησε συνέντευξη τύπου και αρνήθηκε να μιλήσει στο επίσημο κανάλι του συλλόγου MUTV, καθώς η συνέντευξη του σε αυτό μετά το ματς στο «Σταμφορντ Μπρίτζ» το βράδυ της Tρίτης οδήγησαν τον 69χρονο τεχνικό στο…εδώλιο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τα σχόλια που έκανε για τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Τσέλσι Μάρτιν Ατκινσον.

Ο Φέργκιουσον δεν αποδέχεται την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς που προέκυψε μετά τη δήλωση "φοβήθηκα τα χειρότερα όταν έμαθα ποιος θα είναι διαιτητής" και αναμένεται να απολογηθεί αργότερα μέσα στο μήνα. Πάντως ο Σερ Αλεξ έχει από την περσινή σεζόν τιμωρία δυο αγωνιστικών με αναστολή που του είχαν επιβληθεί για σχόλια για τον διαιτητή Αλαν Γουιλει.

Το πρώτο πάντως κανάλι στο οποίο ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έπαψε να μιλά ήταν το BBC. To 2004 είχε προβάλλει ένα ντοκιμαντερ με τίτλο «Πατέρας και γιος» το οποίο παρουσίαζε τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ και τον γιο του Τζέισον ο οποίος ήταν μάνατζερ ποδοσφαιριστών και την συμμετοχή που είχε ο δεύτερος σε μεταγραφές του συλλόγου.

Πάντως ο Φέργκιουσον δεν αναμένεται να τιμωρηθεί απο την Πρεμιερ Λιγκ, αν τα τηλεοπτικά δίκτυα και ο ραδιοφωνικός σταθμός talksport που έχουν τα δικαιώματα δεν υποβάλλουν γραπτώς παράπονα προς την Πρέμιερ Λιγκ. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς τα κανάλια δεν θέλουν να προκαλέσουν μεγαλύτερα ρήγματα στις σχέσεις με τον Σκωτσέζο τεχνικό.