Θέλει την 100αρα ο Ντεφό!
Με στόχο να πετύχει το 100ο του γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ θα αγωνιστεί κόντρα στη Μίλαν, την προσεχή Τετάρτη, ο Ζερμέιν Ντεφό! Ο επιθετικός των «σπιρουνιών» που στην ισοπαλία (3-3) με τη Γουλβς, σκόραρε δύο φορές, θέλει να συνεισφέρει τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να γράψει ιστορία.

Η φετινή σεζόν είναι από τις πιο άσχημες, μέχρι στιγμής, για τον Άγγλο φορ, αφού δεν έχει καταφέρει νε βρει ρυθμό λόγω της συχνής απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τότεναμ, ελέω τραυματισμών. Στο παιχνίδι με τους «λύκους», πέτυχε τα δύο πρώτα, φετινά του γκολ, δείγμα της κακής περιόδου που διανύει. Παρόλα αυτά, μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, βάζει στόχο να σκοράρει κόντρα στη Μίλαν και να σημειώσει το 100ο του γκολ με τη φανέλα του λονδρέζικου συλλόγου, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
«Αν σκοράρω το 100ο μου γκολ, το βράδυ της Τετάρτης, θα υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο θα γίνει αυτό. Πάντα πιστεύω πως για ότι συμβαίνει, υπάρχει ένας λόγος, μια αιτία, αλλά θα είναι ωραίο αν συμβεί» είπε ο Ντεφό και συνέχισε: «Ένας επιθετικός, μόλις στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, γεμίζει από αυτοπεποίθηση. Όταν χάνεις τις ευκαιρίες, αρχίζεις και κάνεις πράγματα που δεν χρειάζονται, απλά για να κάνεις το κάτι παραπάνω. Προσωπικά, πάντα προσπαθώ να παίρνω καλή θέση και να σκοράρω και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα δύο φορές απέναντι στη Γουλβς».






















