Επιστροφή το Νοέμβριο για Μπέκαμ

O Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε ότι θα χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος "MLS" των ΗΠΑ, με την επιστροφή του να αναμένεται το Νοέμβριο.



Επιστροφή το Νοέμβριο για Μπέκαμ
Ο 34χρονος Άγγλος σούπερσταρ τραυματίστηκε σοβαρα στον αχίλλειο τένοντα το Μάρτιο, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Μίλαν από τους Λ.Α. Γκάλαξι με στλοχο να φτάσει την επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση ώστε να είναι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν και η επιστροφή του είχε τοποθετηθεί περίπου στο Σεπτέμβριο, τελικά δεν θεωρείται πιθανό να ξαναπαίξει μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

"Δεν θα τρέχω για τους επόμενους 3 μήνες. Έτσι θα παίξω πάλι, πιθανόν, το Νοέμβρη.", δήλωσε στο "ABC" ο Μπέκαμ, ο οποίος, αν και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, έχει λάβει πρόσκληση από τον ομοσπονιακό τεχνικό των Άγγλων, Φάμπιο Καπέλο, να είναι δίπλα στην ομάδα στη Νότια Αφρική το καλοκαίρι.