Τη χάσαμε…την κατηγορία

Καταδικασμένη να υποβιβαστεί είναι η Πίτερμπορο, κάτι που τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Τζίμ Γκάνον, μετά την ήττα με σκορ 1-0 από την Κόβεντρι.



Τη χάσαμε…την κατηγορία

Καταδικασμένη να υποβιβαστεί είναι η Πίτερμπορο, κάτι που τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Τζίμ Γκάνον, μετά την ήττα με σκορ 1-0 από την Κόβεντρι. Όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ και 13 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, ο Γκάνον κάλεσε τους ποδοσφαιριστές τους να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά να αποδεχτούν το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνίζεται μια κατηγορία χαμηλότερα από τη νέα σεζόν.

«Δεν είναι ώρα να μιζεριάσουμε και πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός του υποβιβασμού. Θα πρέπει να πετύχουμε τις τριπλάσιες νίκες από όσες έχουμε πετύχει στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, για να έχουμε τουλάχιστον την ελπίδα της σωτηρίας στην Τσάμπιονσιπ» δήλωσε ο προπονητής της Πίτερμπορο, που έχει σημειώσει μόνο πέντε νίκες τη φετινή σεζόν. «Δεν έχουμε την απαιτούμενη ποιότητα και ας είμαστε ρεαλιστές, αφού πλέον είμαστε καταδικασμένοι» συμπλήρωσε ο Γκάνον.