«Πονάει που θα το δω από την εξέδρα»

Λυπημένος για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Άρσεναλ για τη σημερινή κρίσιμη ρεβάνς με την Πόρτο στο «Έμιρειτς» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλώνει ο Σέσκ Φάμπρεγας.



«Πονάει που θα το δω από την εξέδρα»

Λυπημένος για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Άρσεναλ για τη σημερινή κρίσιμη ρεβάνς με την Πόρτο στο «Έμιρειτς» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλώνει ο Σέσκ Φάμπρεγας. Ο νεαρός μέσος έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης της ομάδας, κάτι που προανήγγειλε και την απουσία του από τη σημερινή αναμέτρηση.

Η μεσαία γραμμή της Άρσεναλ θα μοιάζει «φτωχή» χωρίς τον ηγέτη της στο παιχνίδι απέναντι στους «δράκους», στην προσπάθειά των «κανονιέρηδων» να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρουν το «εισιτήριο» για τους «8» της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Φάμπρεγας που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Μπέρνλι για το πρωτάθλημα (3-1), με δηλώσεις του στη «The Sun», εκφράζει τη λύπη του θα απουσιάσει από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι: «Ήθελα να παίξω αλλά οι γιατροί μουμ είπαν να μην το αποφύγω και να μην ρισκάρω. Είμαι λυπημένος που θα δεν είμαι παρών, καθώς είναι κρίσιμο παιχνίδι. Πονάει ακόμα περισσότερο που θα το δω από την εξέδρα», ήταν τα λόγια του 22χρονου μέσου.