League Two: 34η αγωνιστική (preview)

Μόνη πρώτη και με διαφορά παραμένει στην κορυφή της League Two η Τσέστερφιλντ που έχει θεωρητικά εύκολο έργο αυτή την αγωνιστική, υποδεχόμενη την Μόρκαμ. Πιο δύσκολο το έργο για τους διώκτες της με την Γουίκομ να φιλοξενείται στην Μάκλσφιλντ και την Σριούσμπερι να υποδέχεται τη δυνατή Τζίλιγχαμ.



League Two: 34η αγωνιστική (preview)

Τσέστερφιλντ - Μόρκαμ

Μοιάζει κάπως ντεφορμέ η Τσέστερφιλντ το τελευταίο διάστημα με δύο νίκες σε έξι ματς όμως δεν λέει να χάσει έδαφος με τίποτα. Ο λόγος είναι ότι στραβοπατάνε και όλοι οι υπόλοιποι. Διατηρεί πάντως την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα εντός έδρας με 39 γκολ σε 25 αγώνες και εκεί είναι η μεγάλη της δύναμη. Η Μόρκαμ ναι μεν βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με έξι βαθμούς για ανάσα όμως αν συνεχίζει τα τελευταία της αποτελέσματα ίσως να αρχίσει να ανησυχεί έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει νίκη.


Μάκλσφιλντ - Γουίκομ

Η Μάκλσφιλντ πέτυχε καίρια αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και μπόρεσε να ανέβει βαθμολογικά. Τώρα είναι πιο άνετη κοιτώντας τη γραμμή υποβιβασμού στους 7 βαθμούς πιο κάτω. Η Γουίκομ όμως δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Διέρχεται περίοδο κάμψης όμως εκτός έδρας διαθέτει από τις πιο σταθερές αμυντικές γραμμές και εκεί θα προσπαθήσει να βασιστεί για άλλη μια φορά.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της League Two

Άκρινγκτον - Τορκί

Μάκλσφιλντ - Γουίκομ

Μπαρνέτ - Λίνκολν

Μπέρι - Κρου

Μπέρτον- Ρόδεραμ

Μπράντφορντ - Στόκπορτ

Όλντεσοτ - Πορτ Βέιλ

Όξφορντ - Χέρεφορντ

Σάουθεντ - Νορθάμπτον

Σριούσμπερι - Τζίλιγχαμ

Στίβενεϊτζ - Τσέλτεναμ

Τσέστερφιλντ - Μόρκαμ