League One: 34η αγωνιστική (preview)

Στην έδρα της σκληροτράχηλης ΜΚ Ντονς δοκιμάζεται η πρωτοπόρος της League One Μπράιτον. Την ίδια ώρα πιο εύκολο έργο έχουν οι διώκτες της που ελπίζουν να κλείσουν τη ψαλίδα από την κορυφή. Η Μπόρνμουθ φιλοξενείται στην έδρα της Ντάγκεναμ, ενώ η Χάντερσφιλντ υποδέχεται τη Λέιτον Όριεντ



League One: 34η αγωνιστική (preview)

ΜΚ Ντονς - Μπράιτον

Στη ζώνη των πλέι οφ βρίσκεται η ΜΚ Ντονς και εκεί θέλει να παραμείνει. Μετράει μόλις μία ήττα στους έξι τελευταίους της αγώνες και ιδιαίτερα εντός έδρας είναι αρκετά σταθερή. Από την άλλη η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μπράιτον αποτελεί και την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία ματς. Παρουσιάζεται το ίδιο ικανή εντός και εκτός έδρας έχοντας την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από όλους και στις δύο περιπτώσεις.


Ντάγκεναμ - Μπόρνμουθ

Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Ντάγκεναμ, ωστόσο δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη σωτηρία. Η Μπόρνμουθ πάντως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι. Απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή έστω και αν έχει παραπάνω ματς και στους έξι τελευταίους αγώνες της είναι αήττητη. Εκτός έδρας πάντως παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες με μόλις 4 νίκες σε 15 αναμετρήσεις.


Αναλυτικά οι αγώνες της League One

Γουόλσολ - Ρότσντεϊλ

Έξετερ - Χάρτλπουλ

Καρλάιλ - Σέφιλντ Γουέντσντεϊ

ΜΚ Ντονς - Μπράιτον

Μπρέντφορντ - Μπρίστολ Ρόβερς

Ντάγκεναμ - Μπόρνμουθ

Όλνταμ - Πιτέρμπορο

Πλίμουθ - Κόλτσεστερ

Σαουθάμπτον - Σουίντον

Τρανμίρ - Γέοβιλ

Χάντερσφιλντ - Λέιτον Όριεντ