Θέλουν να τον κρατήσουν

Επιχείρηση επέκτασης του δανεισμού του Λάντον Ντόνοβαν από τους Λ.Α. Γκάλαξι θα προσπαθήσει η Έβερτον, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή.



Θέλουν να τον κρατήσουν

Επιχείρηση επέκτασης του δανεισμού του Λάντον Ντόνοβαν από τους Λ.Α. Γκάλαξι θα προσπαθήσει η Έβερτον, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι εμφανίσεις του Αμερικανού επιθετικού με τη φανέλα των «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ, έχουν κάνει τους ιθύνοντες την ομάδα να σκέφτονται έντονα να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με αυτούς του Λος Άντζελες, προκειμένου να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στην Αγγλία.

Ο 28χρονος φορ στην 10 εβδομάδων παρουσία του στην Έβερτον, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, ενώ η απόδοσή του κυμαίνεται συνεχώς σε υψηλά επίπεδα. Παρά την επιθυμία της αγγλικής ομάδας να τον κρατήσει στο δυναμικό της, η Λ.Α. Γκάλαξι θέλει να τηρηθεί αυστηρά ο δανεισμός του παίκτη μέχρι τη 15η Μαρτίου, όταν και αναμένεται να επιστρέψει στην Αμερική και το πρωτάθλημα της χώρας. «Η Γκάλαξι γνωρίζει την επιθυμία μου, αλλά το θέμα πλέον αφορά μόνο αυτήν και την Έβερτον», δήλωσε στην «The Guardian» ο Λάντον Ντόνοβαν, ο οποίος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό της Έβερτον. «Και οι δύο σύλλογοι γνωρίζουν ότι θέλω να παραμείνω εδώ, παρά το γεγονός ότι πρέπει να γυρίσω στην Αμερική το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου, αφού δεν μπορώ να ολοκληρώσω τη σεζόν στην Αγγλία. Αν επέλθει συμφωνία θα ήταν καλό. Αν όχι, τότε θα αγωνίζομαι για τους Γκάλαξι, νιώθοντας ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ» συμπλήρωσε ο Αμερικανός.  

Ο Ντόνοβαν θα επιστρέψει στο αμερικανικό πρωτάθλημα, πιο έμπειρος ποδοσφαιρικά και ηθικά, ενώ θεωρεί πως η καλύτερη στιγμή στην σύντομη - μέχρι στιγμής - καριέρα του στην Έβερτον είναι οι νίκες απέναντι στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε διάστημα μιας εβδομάδας.