Αποφασισμένος
να δει τη Μάντσεστερ Σίτι να βάζει τέλος στο ευρωπαϊκό εντός έδρας
αήττητο του
Άρη που κρατά 42 χρόνια δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εν όψει της
αναμέτρησης των
δύο ομάδων την Τρίτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «32» του Europa
League.
«Είχαμε ένα δύσκολο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από τρεις μέρες,
αλλά πλέον σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς με τον Άρη. Η ψυχολογία σίγουρα δεν
είναι η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα στο ντέρμπι όμως είναι σημαντικό ότι παίζουμε
τρεις μέρες μετά και αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε την ήττα από
την Γιουνάιτεντ. Έχουμε πάντως απουσίες για αύριο όμως υπάρχει το υλικό για να
αντικατασταθεί κάθε απόντας και δεν φοβόμαστε», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και
πρόσθεσε πως οι Τζόνσον και Μπαλοτέλι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και
περισσότερο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για να εγκλιματιστούν μετά τη μακρά
τους αποχή από τα γήπεδα λόγω τραυματισμών.
Παράλληλα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην αξία του Άρη. «Ξέρουμε ότι θα
αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι έχει κερδίσει δυο φορές την
Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ γνωρίζουμε ότι έχει αλλάξει προπονητή πρόσφατα και έχει
κάνει καινούριες μεταγραφές. Επίσης ξέρουμε για το ρεκόρ, αλλά θα προσπαθήσουμε
να ανταποκριθούμε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Πάντα υπάρχει η πρώτη
φορά», τόνισε.
Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ αποτελεί και φέτος έναν από τους βασικούς πυλώνες της μεσαίας γραμμής της Λίβερπουλ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ, με το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αυτό που ξεχωρίζει.
Χαμόγελα επικρατούν στις τάξεις της Τσέλσι, καθώς ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του κόντρα στην Έβερτον, και να πάρει ξανά τη θέση του κάτω από τα δοκάρια των «μπλε».
Ένα ματς στον πάγκο, διάλογος ξεκαθαρίσματος με τον προπονητή και... επιστροφή. Ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι ξανά παρών στην 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Κυριακής, όπως επιβεβαίωσε ο Μάικλ Κάρικ.
Η φετινή σεζόν έχει αποδειχθεί αρκετά απαιτητική για τη Σάντερλαντ, που δυσκολεύεται να βρει σταθερότητα στην Premier League. Ωστόσο, η εμφάνιση απέναντι στην Μπρέντφορντ για την 4η αγωνιστική του Λιγκ Καπ αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, με τον Ρεζί Λε Μπρις να βλέπει την ομάδα του να παίρνει ένα αποτέλεσμα που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη συνέχεια, αλλάζοντας 11 παίκτες σε σχέση με το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος!