Nτιαμπί: «Θέλω Μπάρτσα ή Ρεάλ»!

Nα αγωνιστεί με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει κάποια στιγμή στο μέλλον ο Αμπού Ντιαμπί. Ο Γάλλος διεθνής μίλησε ακόμα για το παιχνίδι της Άρσεναλ με τους Καταλανούς για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για τον σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα», Λίο Μέσι.



 Nτιαμπί: «Θέλω Μπάρτσα ή Ρεάλ»!


«Κάποια στιγμή θα ήθελα να παίξω για την Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα προτιμούσα την Μπάρτσα γιατί μου αρέσει περισσότερο το στυλ παιχνιδιού τους», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο ερχόμενο ματς με τους πρωταθλητές Ισπανίας: «Παίξαμε μαζί τους πέρσι και τους πετύχαμε όταν ήταν στα καλύτερά τους, σε θέμα φόρμα και αποτελεσματικότητας. Φέτος είναι το ίδιο, οπότε θα ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η Μπάρτσα είναι μια εξαιρετική ομάδα και φέτος είναι πολύ δυνατή».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον καλύτερο παίκτη του κόσμου για το 2010, Λιονέλ Μέσι: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Όλοι ξέρουμε πως είναι εξαιρετικός παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά ότι ώρα θέλει, αλλά δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν».

TAGS: