δημοσιεύματα που εμφανίζουν τη Γουέστ Χαμ ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη διαχείριση του Σταδίου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012."/>
δημοσιεύματα που εμφανίζουν τη Γουέστ Χαμ ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη διαχείριση του Σταδίου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012."/>
Διάψευση για το Στάδιο
ENGLAND365 10.02.2011 | 15.33
Κατηγορηματικά διαψεύδει η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τη Γουέστ Χαμ ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη διαχείριση του Σταδίου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
Η διοικούσα επιτροπή τονίζει ότι όλα θα κριθούν στη συνάντηση της Παρασκευής όπου θα γίνει η επίσημη ψηφοφορία για τις προτάσεις των Τότεναμ και Γουέστ Χαμ επί ίσης βάσης. Όλα τα υπόλοιπα τα χαρακτηρίζουν ως καθαρή φημολογία:
«Απλές φήμες είναι όλα. Η συνέλευσή μας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θα υπάρχουν αρμόδιοι και από τις δύο ομάδες και θα ψηφίσουμε για την καλύτερη πρόταση».
newstrack
11.06.2026 | 16:00
Ήταν δεδομένο πως θα άλλαζε ο τρόπος εισόδου των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η πρόβα που έγινε πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι ανάμεσα σε Μεξικό και Νότια Αφρική, έφερε την αποκάλυψη.
11.06.2026 | 11:52
Ο Ρομπ Έντουαρντς παρά τη δουλειά που έκανε για τις δύο σημαντικές μεταγραφές των Τρίπιερ και Ραούλ Χιμένες στη Γουλβς, αποτελεί παρελθόν και το «τιμόνι» περνά στα χέρια του Σέζαρ Πεϊσότο!
10.06.2026 | 22:14
Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει... τα ρέστα της για τον Έλιοτ Άντερσον, ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ ζητά το απόλυτο ρεκόρ μεταγραφή, ώστε να ξεπεραστεί και το deal της Λίβερπουλ για τον Ίσακ!
10.06.2026 | 20:32
Ο Κίραν ΜακΚένα μπορεί να ανέβασε την Ίπσουιτς στην Premier League, αλλά δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της την επόμενη σεζόν. Λίγες εβδομάδες μετά την άνοδό της ομάδας, ο τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει και να… ξεκουραστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα κάτσει σε άλλον πάγκο, για λίγο καιρό!