Μετά τον Τόρες, ο Σεσκ!
Μετά τον Φερνάντο Τόρες, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ετοιμάζει το άλλο μεγάλο κόλπο για το καλοκαίρι με μυθική πρόταση στην Αρσεναλ για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας.


Δικό της έκανε, με κάθε επισημότητα τον Ζερεμί Ζακέ η Λίβερπουλ. Ο Γάλλος αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και λίγους μήνες με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, η οποία τον ανακοίνωσε, με συμβόλαιο ως το 2031. Η μεταγραφή του κόστισε 63 εκατομμύρια ευρώ!
Η Λίβερπουλ συνεχίζει να… σκανάρει την αγορά, στην προσπάθειά της για ενίσχυση, και ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι, ήταν αυτό του Κάισου Σάνο. Καλά καταλάβατε. Ήταν στο Μουντιάλ, πήγε να «σοκάρει» τη Βραζιλία, ήταν καταπληκτικός και πλέον στα ραντάρ των ομάδων της Premier League. O Ιάπωνας έχει συμβόλαιο με τη Μάιντζ, όμως δεν θα αργήσουν οι πρώτες προτάσεις, καθώς το ενδιαφέρον για εκείνον, ολοένα και μεγαλώνει.
Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, αλλά από σήμερα είναι και επίσημο. Η Μάντσεστερ Σίτι βλέπει τους Τζον Στόουνς και Μπερνάρντο Σίλβα να περνούν οριστικά την πόρτα της εξόδου, και το μισθολόγιό της να «ελαφραίνει» σημαντικά ενόψει νέας σεζόν. Βέβαια, οι «πολίτες» έχουν ήδη πυροδοτήσει τη «βόμβα» της Premier League μέχρι στιγμής, και ετοιμάζονται για την ανακοίνωσή της.
Η Τσέλσι θέλει τη νέα σεζόν να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, με τους μεταγραφικούς της στόχους, να είναι συγκεκριμένοι. Ένας από αυτούς, είναι, ο Ελί Κρουπί. Ο νεαρός Γάλλος εντυπωσίασε με τη φανέλα της Μπόρνμουθ, καθώς ηγήθηκε της προσπάθειάς της, από την στιγμή που έφυγε ο Αντουάν Σεμένιο. Τα γκολ και οι ασίστ του βοήθησαν την ομάδα του Άντονι Ιραόλα, να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.