Ο κόσμος θέλει Χιούτον και ΜακΙνες

Η διοίκηση της Γουέστ Μπρόμιτς δεν έχει καταλήξει ακόμα σε νέο τεχνικό ωστόσο οι φίλοι της ομάδας έδειξαν τις προτιμήσεις τους. Πρώτος ο Κρις Χιούτον και δεύτερος ο Ντέρεκ ΜακΙνες ενώ ελάχιστοι είναι αυτοί που δείχνουν να επιθυμούν την πρόσληψη του Ρόι Χότζον, ο οποίος πάντως είναι πρώτος στη λίστα των διοικούντων.



Ο κόσμος θέλει Χιούτον και ΜακΙνες
Μετά την αποχώρηση του Ντι Ματέο, η Γουέστ Μπρόμιτς οφείλει να κινηθεί άμεσα για τον νέο τεχνικό, ο οποίος θα βγάλει την ομάδα από το βαθμολογικό αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεται. Ο Ρόι Χότζον σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο είναι το πρώτο φαβορί μετά την άρνηση του Σαμ Αλαρντάις όμως οι φίλαθλοι του συλλόγου σε γκάλοπ τοπικής εφημερίδας, έδειξαν τον Κρις Χιούτον. Ο πρώην τεχνικός της Νιούκαστλ είναι αυτός που συγκεντρώνει τα στοιχεία που θεωρούν οι φίλοι της ομάδας ότι χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές προκειμένου η Μπρόμιτς να μείνει στην κατηγορία.
 
Πάντως αρκετοί δεν αποκλείουν και την επιστροφή του ΜακΙνες. Ο τεχνικός της Σ.Τζόνστον αγωνίστηκε ως παίκτης στην Γουέστ Μπρόμιτς και το όνομά του έχει ήδη πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.