Γκραντ: «Αξίζει εθνική ο Πάρκερ»

Να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στο Σκοτ Πάρκερ, καλώντας τον στην εθνική Αγγλίας, προέτρεψε το Φάμπιο Καπέλο, ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Άβραμ Γκαρντ.



Γκραντ: «Αξίζει εθνική ο Πάρκερ»

Ο Γκραντ ζητάει ουσιαστικά από τον προπονητή της Αγγλίας, να καλέσει ξανά τον Πάρκερ, ο οποίος είχε παίξει στην προκριματική, αλλά όχι και για την τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου, ενόψει του φιλικού αγώνα της Τετάρτης, κόντρα στη Δανία, στην Κοπεγχάγη.

Ο 30χρονος παίκτης, έχει κληθεί μόλις τρεις φορές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά ο προπονητής του στη Γουέστ Χαμ πιστεύει πως ο Πάρκερ πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις από κάθε άλλο μέσο, φέτος, στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γκραντ δήλωσε συγκεκριμένα: «Αναφέρετε μου ένα κεντρικό μέσο, ο οποίος να βρίσκεται φέτος σε καλύτερη κατάσταση από το Σκοτ Πάρκερ. Γνωρίζω καλά το Φάμπιο και πιστεύω ότι θα ήταν καλό για εκείνον, να έχει έναν παίκτη σαν τον Πάρκερ, στο ρόστερ του. Έχω δει πολλούς ποδοσφαιριστές στη ζωή μου, αλλά ποτέ καλύτερο επαγγελματία από αυτόν. Πάντοτε στα δύσκολα, δίνει το 100% των δυνατοτήτων του».

Ο Καπέλο μίλησε με τον Γκραντ, στο «Άπτον Παρκ», μετά τη νίκη των «σφυριών» επί της Νότιγχαμ, για το Κύπελλο και ο προπονητής της Αγγλίας φαίνεται ότι δεν υπολογίζει τον Πάρκερ στα πλάνα του, για την εθνική ομάδα.

Ο Γκραντ, ωστόσο, είπε: «Η επιρροή του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, χρειάζεσαι κάποιον να μπαίνει στα δύσκολα και να τα δίνει όλα, έτσι ο χαρακτήρας του είναι πολύ σημαντικός. Είμαι βέβαιος πως ο Φάμπιο δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του. Από την πλευρά του πιστεύει πως πράττει το σωστό, αλλά εγώ έχω διαφορετική γνώμη. Πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει πολύ τη εθνική ομάδα. Αξίζει να κληθεί».