Δυο εβδομάδες έξω ο Μόντριτς

Τις υπηρεσίες του Λούκα Μόντριτς ο οποίος υποβλήθηκε σε αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, θα στερηθεί η Τότεναμ.



Δυο εβδομάδες έξω ο Μόντριτς
O 25χρονος μέσος χειρουργήθηκε χθες το βράδυ μετά απο εξέταση απο το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ όταν ο Κροάτης διαμαρτυρήθηκε για πόνους στην κοιλιακή χώρα.
Οπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωση του ο λονδρέζικος σύλλογος, ο Μόντριτς θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον δέκα ημέρες και ελπίζουν να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς της φάση των "32" του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίλαν στις 15 Φεβρουαρίου.

Η απουσία του Κροάτη προκαλεί ένα ακόμη πονοκέφαλο στον Χάρι Ρεντναπ ο οποίος λόγω τραυματισμού έχει στερηθεί τις υπηρεσίες των Κίνγκ, Γκαλάς, Καμπουλ, Μπειλ και Χαντλστοουν. Ενώ στο αποψινό ματς με την Μπλακμπερν θα στερηθεί τον Μαικλ Ντόουσον ο οποίος εκτίει την πρώτη απο τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας για την αποβολή του στον αγώνα με τη  Φούλαμ.