«Βολεύεται» με τη Μπλάκπουλ ο Άνταμ
Οι προσπάθειες του Τσάρλι Άνταμ να αποχωρήσει από την Μπλάκπουλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν καρποφόρησαν, αφού ούτε η Λίβερπουλ, αλλά ούτε και η Τότεναμ κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους. Έτσι, ο αρχηγός των «seasiders» με επίσημη τοποθέτησή του, δήλωσε αφοσιωμένος στους στόχους της ομάδας του.

Ο έμπειρος μέσος αποτέλεσε τον διακαή πόθο, τόσο των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ, όσο και των «σπιρουνιών» που προσπάθησαν τις τελευταίες ώρες της προθεσμίας των μεταγραφών να αποσπάσουν αρχικά το «ναι» της Μπλάκπουλ και έπειτα την υπογραφή του παίκτη, αλλά η προσφορά τους δεν κρίθηκε ικανοποιητική. Εφόσον λοιπόν, είχε προηγηθεί η απόρριψη του αιτήματός του για μεταγραφή και η αρνητική απάντηση στην πρόταση της Λίβερπουλ, με τον Χόλογουεϊ να αξιώνει περίπου 16 εκατ. λίρες για να αφήσει τον Άνταμ να μετακομίσει σε άλλη ομάδα, ήρθε και η αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση με την Τότεναμ για να… τριτώσει το «κακό».
Πλέον, με το «παράθυρο» των μετακινήσεων για τον Ιανουάριο του 2011 να έχει κλείσει επίσημα, ο Τσάρλι Άνταμ, θέλησε να τοποθετηθεί για να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις των οπαδών των νεοφώτιστων αλλά και για το δικό του συμφέρον στην ομάδα, τονίζοντας πως: «Είμαι αφοσιωμένος στους στόχους που έχουμε θέσει και θα φροντίσω για το καλό του συλλόγου».






















