Από «πόρτα» σε «πόρτα» η Τότεναμ

Επιθετικό ψάχνει να βρει εναγωνίως η Τότεναμ όμως η πρότασή της ύψους 15 εκ ευρώ για τον Ντιέγκο Φορλάν, είχε την τύχη που είχαν και οι προηγούμενες προτάσεις της για άλλους μεταγραφικούς στόχους. Έπεσε στο κενό.



Από «πόρτα» σε «πόρτα» η Τότεναμ

Ο Χάρι Ρέντναπ είχε μεταβεί πρόσφατα στη Μαδρίτη όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Ατλέτικο με τη Ρεάλ. Λίγες μέρες μετά αποφάσισε να κινηθεί επίσημα. Κατέθεσε στους Μαδριλένους προσφορά για τον Σέρχιο Αγκουέρο με την Ατλέτικο να την απορρίπτει και λίγο μετά να ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού.

Δεν παράτησε όμως την προσπάθεια απόκτησης φορ ο Ρέντναπ και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου προσπάθησε να αποκτήσει τον έτερο επιθετικό της Ατλέτικο, Ντιέγκο Φορλάν, όμως η πρότασή του, ύψους 15 εκ ευρώ, απορρίφθηκε και αυτή.