Γουίγκαν και Στόουκ για Λίτα

Γουίγκαν και Στόουκ είναι τα φαβορί για την απόκτηση του επιθετικού της Μίντλεσμπρο, Λερόι Λίτα, για τον οποίο θα αρκούσε μία προσφορά γύρω στις 2 εκ. λίρες.



Γουίγκαν και Στόουκ για Λίτα

Ο πρώην σταρ της Ρέντινγκ δείχνει να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από το «Ρίβερσαϊντ», μετά την εντυπωσιακή παρουσία υπό τις οδηγίες του Τόνι Μόμπρεϊ, όπου πέτυχε έξι γκολ, εκ των οποίων τα πέντε στα τελευταίο οχτώ ματς, για μία ομάδα που παραπαίει στην Τσάμπιονσιπ.

Με τους Γκάρι Ο’ Νιλ και Ντέιβιντ Γουίτερ να έχουν ήδη αποχωρήσει από την «Μπόρο», κατά τη διάρκεια της παρούσης μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα του «Teesside» δεν πιέζεται να πωλήσει ακόμη έναν αστέρα της, αλλά ο Λίτα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους και, αν έρθει μια ικανοποιητική πρόταση, θα μπει στον πειρασμό να τον αποδεσμεύσει.

Η Γουίγκαν, η Στόουκ, καθώς και η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ, ΚΠΡ φαίνονται διατεθειμένες να καταθέσουν προτάσεις γύρω στις 2 εκ. λίρες, με τις τρεις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη, για να αποσπάσουν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.