Να «αναγεννηθεί» θέλει ο Ράμσεϊ

Τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποδεχτεί το δανεισμό του στην Κάρντιφ εξήγησε ο Άαρον Ράμσεϊ. Ο 20χρονος Ουαλός αναμένεται να επιστρέψει στην Άρσεναλ στα τέλη Φλεβάρη και ελπίζει να γυρίσει ανανεωμένος.



Να «αναγεννηθεί» θέλει ο Ράμσεϊ

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων», ο Ράμσεϊ τόνισε: «Αν πρόκειται με το δανεισμό μου να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να είμαι σε πλήρη αγωνιστική φόρμα γρηγορότερα, τότε είμαι διατεθειμένος να το προσπαθήσω. Θέλω απλά να γυρίσω και να παίζω πιο τακτικά με την Άρσεναλ».

Ο νεαρός μέσος παραδέχτηκε ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση και θέλει να επιστρέψει στα περυσινά του δεδομένα. Φέτος, δεν έχει καμία εμφάνιση με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», ενώ και το Νοέμβριο είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αντίθετα το 2009-2010, είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ.