Η τελείως αντρική αγκαλιά του Μπέκαμ με τον Deadpool (Video)

Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ πέραν μιας εντελώς αντρικής αγκαλιάς ανάμεσα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Deadpool.



Η τελείως αντρική αγκαλιά του Μπέκαμ με τον Deadpool (Video)

Στο επικό Deadpool ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ράιαν Ρέινολντς, είχε βάλει στο στόχαστρό του τον ¶γγλο σούπερ σταρ πετώντας φαρμακερή ατάκα για τον τρόπο που μιλάει.

Περίπου δύο χρόνια μετά ο «Mr. Pool» βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από τον Μπέκαμ, αρπάζοντας την ευκαιρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του αγώνα που δεν θα δει ανάμεσα σε Ιταλία και Ολλανδία, προσφέροντας στον πρώην παίκτη της εθνικής Αγγλίας ένα εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Αφού έκανε ένα αστειάκι με ήλιο, αν και μεταξύ μας Deadpool όντως έπρεπε να του επιτρέψει να το αφήσει να ωριμάσει περισσότερο, αφού είδε την καντάδα του να μην πιάνει, πήρε τελικά την συγχώρεση από τον... σύζυγο της Βικτώρια.

- «Γιατί μου ζητάς συγγνώμη τέλος πάντων;». - Για το κομματάκι στο Deadpool, και την.. φωνή σου». - «Δεν μου θυμίζει κάτι». - «Και γιατί νομίζεις ότι ζητάω συγγνώμη;». - «Εντάξει, δεν είναι μόνο ένα. Το Green Lantern (Deadpool: ναι), το R.I.P.D (Deadpool: απαίσιο), το Selfless (Deadpool: κάκιστο), το Blade Trinity (Deadpool: ουυφ) και το Boltneck». - «Ουυ, το Boltneck ήταν έργο τέχνης. Ντέιβιντ, συγγνώμη, ξέρω ότι ανέβασα τον τόνο της φωνής μου, έχασα τον έλεγχο. Σε παρακαλώ άνοιξε».

Δεν υπάρχει το βιντεάκι:

Γιώργος Σιάφας