Άφησε κακή κριτική σε ουαλικό ξενοδοχείο η Σαουθάμπτον... Και με το δίκιο της!

Τον γραπτό... εξάψαλμο της Σαουθάμπτον άκουσε το ξενοδοχείο που είχε συμφωνηθεί να την φιλοξενήσει πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την Σουόνσι στην Ουαλία, με τους «Αγίους» να αφήνουν μια κακή κριτική για την απόφαση της διοίκησης να ακυρώσει την κράτηση την τελευταία στιγμή!



Άφησε κακή κριτική σε ουαλικό ξενοδοχείο η Σαουθάμπτον... Και με το δίκιο της!

Αν υπάρχει μία γνωστή τακτική για να κάνεις τον αντίπαλο να υποφέρει πριν από ένα σημαντικό ματς, αυτό είναι να του κάνεις μια... ζημιά στο ξενοδοχείο που είναι να διαμείνει.

Έχουμε δει πάρα πολλά παρόμοια περιστατικά, κυρίως από οπαδούς, όπως λόγου χάρη το πρόσφατο μπαράζ για τα πλέι άουτ μεταξύ Παναμά και Νέας Ζηλανδίας, όταν στην ρεβάνς οι Νεοζηλανδοί ζήτημα ήταν να κοιμήθηκαν πέντε λεπτά με τους οπαδούς του πρώτου να κάνουν χαμό όλο το βράδυ έξω από το κτήριο που διέμεναν.

Την Δευτέρα φαίνεται πως ήταν σειρά της Σαουθάμπτον να τραβήξει το ζόρι, όταν είτε έχοντας παρακινηθεί από την Σουόνσι είτε δρώντας αυτοβούλως, η διοίκηση του Marriott Hotel στην ουαλική πόλη αποφάσισε να ενημερώσει την τελευταία στιγμή τον αγγλικό σύλλογο πως δεν γίνεται το κτήριο να φιλοξενήσει την ομάδα εξαιτίας ιού που έχει εξαπλωθεί στον χώρο.

Οι «Άγιοι» την βρήκαν την άκρη και έχοντας καλή διάθεση μιας και πήραν και το διπλό στο «Λίμπερτι», χτύπησαν μέσα στις επόμενες ώρες με μια κακή κριτική για... χίλιους-δυο λόγους.

«Ήταν να μείνουμε εκεί πριν ένα εξαιρετικά σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι, μόνο και μόνο για να δούμε την κράτησή μας να ακυρώνεται 24 ώρες νωρίτερα, με την αιτιολόγηση πως είχε εξαπλωθεί ιός. Δυστυχώς απ’ ό,τι φάνηκε οι κρατήσεις των υπόλοιπων πελατών δεν πειράχτηκαν.

Η αναστάτωση μας οδήγησε στο να κάνουμε άλλες κινήσεις για να φροντίσουμε την αποστολή μας μετά την αργή ειδοποίηση, για να καταλήξουμε στο Vale Resort. Δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος για τις ανάγκες μας μιας και ήταν πολύ πιο μακριά από το μέρος που είχαμε την συνάντηση, αλλά το εξαιρετικό προσωπικό και οι εγκαταστάσεις τους είναι κάτι που σίγουρα σας προτείνουμε.

Ευτυχώς, η εμπειρία αυτή δεν χάλασε το ταξίδι μας. Η δουλειά ήταν άκρως παραγωγική. Δεν σκοπεύουμε να επιστρέψουμε σύντομα εκεί», ανέφερε η σχετική κριτική κάνοντας σαφείς υπαινιγμούς τόσο για τους λόγους που έγινε όλο αυτό αλλά και για τον υποβιβασμό (σ.σ στο κλείσιμο) της Σουόνσι μετά το 1-0 χάρη στο γκολ του Μανόλο Γκαμπιαντίνι.