Δείτε τη νέα σειρά «Patrick Melrose» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Στο κανάλι των σειρών, COSMOTE CINEMA 4HD, επιστρέφει ο υποψήφιος για OSCAR® και βραβευμένος με Emmy Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, καθώς μετά τον «Sherlock», πρωταγωνιστεί στη νέα μίνι σειρά Patrick Melrose, που κάνει πρεμιέρα σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Δευτέρα 14/5 στις 21.00 -αμέσως μετά την προβολή της στην Μ.Βρετανία.



Δείτε τη νέα σειρά «Patrick Melrose» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η δραματική μίνι σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων, με αυτοβιογραφικά στοιχεία, του βραβευμένου με Booker, Έντουαρντ Σεντ Όμπιν. Στα 5 επεισόδια της σειράς παρακολουθούμε τη ζωή ενός αριστοκράτη playboy, ο οποίος μέσα από την αυτοκαταστροφική του συμπεριφορά, προσπαθεί να ξεπεράσει τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας, που προκλήθηκαν από τον βίαιο πατέρα και την ανεκτική μητέρα του.

Πρεμιέρα κάνει και η 2η σεζόν της σειράς Jamestown, η οποία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας νέων γυναικών που ταξιδεύουν χιλιάδες μίλια από την Αγγλία για να γίνουν νύφες για τους πρώτους αποίκους στην ακατέργαστη αμερικανική ήπειρο (Πέμπτη 10/5, 23.00), αλλά και η δραματική μίνι σειρά Caught,  για έναν δραπέτη φυλακών, ο οποίος επιχειρεί άλλη μία συμφωνία ναρκωτικών με τον πρώην συνεργάτη του (Σάββατο 12/5, 22.00).

Τέλος, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους το μιούζικαλ The Greatest Showman με τους Χιου Τζάκμαν και Μισέλ Ουίλιαμς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv