Κουρτουά: «Του χρόνου θα δείτε άλλον Μπακαγιόκο»

Διαφορετικό Τιεμουέ Μπακαγιόκο πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί της Τσέλσι σύμφωνα με τον Τιμπό Κουρτουά, που δήλωσε πως ο Γάλλος μέσος ήθελε περισσότερο χρόνο προσαρμογής μετά την μεταγραφή του από την Μονακό.

Advertisement
Κουρτουά: «Του χρόνου θα δείτε άλλον Μπακαγιόκο»

Έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Γαλλία και έχοντας βοηθήσει τους Μονεγάσκους τα μέγιστα στην κατάκτηση της περσινής Ligue 1, ο Μπακαγιόκο μετακόμισε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά οι εμφανίσεις του δεν ήταν το ίδιο πειστικές.

Μετά τους πρόσφατους καλούς αγώνες του, ο Κουρτουά ρωτήθηκε για τον συμπαίκτη του και δικαιολόγησε την μέτρια απόδοσή του, λέγοντας πως θα ήθελε περισσότερο χρόνο προσαρμογής, τον οποίο πλέον έχει πάρει και ετοιμάζεται διαφορετικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αμέσως σε έναν καινούργιο σύλλογο. Εάν τα αποτελέσματα είναι υπέρ σου τότε είναι φανταστικό, όλοι θα πουν ότι είσαι μια σπουδαία μεταγραφή. Έτσι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε είσαι κακή μεταγραφή. Θα δεχθείς κριτική.

Ο κόσμος ξεχνάει ότι είναι νέο παιδί. Ίσως η απόδοσή του να έπεσε λίγο, αλλά μπορείτε να δείτε ότι στα τελευταία παιχνίδια ήταν καλός. Ήταν πολύ δυνατός κόντρα στην Λίβερπουλ και μπορούμε μόνο να είμαστε χαρούμενοι μ’ αυτό. Η συνεργασία του με τον Καντέ του χρόνου μπορεί να είναι σπουδαία», σχολίασε ο Βέλγος κίπερ.

Όλα αυτά την ώρα που για τον Μπακαγιόκο ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.