Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα η Γουέστ Μπρομ!

Χάος στην ουρά της βαθμολογίας! Η κεφαλιά του Τζέικ Λίβερμορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του «Χόθορνς» (90+3') ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και την Τότεναμ έδωσε τη νίκη στο συγκρότημα του Ντάρεν Μουρ (1-0) και έβαλε κυριολεκτικά… φωτιά στη μάχη της σωτηρίας αλλά και της τέταρτης θέσης, με την Τσέλσι να ξαναμπαίνει για τα καλά στο κόλπο μετά την ήττα των «spurs»!



Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα η Γουέστ Μπρομ!

Γουέστ Μπρομ-Τότεναμ 1-0

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει ο Ντάρεν Μουρ! Ο «υπηρεσιακός» τεχνικός της Γουέστ Μπρομ παρέμεινε για πέμπτο παιχνίδι αήττητος από την ημέρα που αντικατέστησε τον Άλαν Πάρντιου και η σημερινή νίκη μοιάζει -και σίγουρα είναι -η πιο σημαντική της φετινής σεζόν για τους «baggies». Ο Τζέικ Λίβερμορ στις καθυστερήσεις της συνάντησης το γκολ της αγωνιστικής (!) με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ!

Σημαντική βαθμολογική απώλεια και για τους «spurs», αφού σε περίπτωση που η Τσέλσι καταφέρει αύριο να επικρατήσει της Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά από το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τις δύο ομάδες να έχουν ακόμη δύο ματς μέχρι το φινάλε.

Λέστερ-Γουέστ Χαμ 0-2

Πολύ σημαντική νίκη πραγματοποίησε η Γουέστ Χαμ στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» απέναντι στη Λέστερ με σκορ 2-0 ! Μπορεί η σωτηρία να μην έχει εξασφαλιστεί ακόμη αλλά τα γκολ των Ζοάο Μάριο (34') και Μαρκ Νομπλ (64') διατηρούν τα «σφυριά» σε απόσταση 6 βαθμών από την 18η Σαουθάμπτον, η οποία δοκιμάζεται στις 19:30 στην έδρα της Έβερτον.

Η ομάδα του Μόγιες έσπασε το αρνητικό σερί των τεσσάρων τελευταίων αγώνων χωρίς νίκη συνεχίζοντας για ενδέκατο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι να βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Εντείνεται η πίεση στο πρόσωπο του Κλοντ Πιέλ, με τις «αλεπούδες» να μετρούν πέντε ματς μακριά από τις νίκες.

Μπόρνμουθ-Σουόνσι 1-0

Το γκολ του Ράιαν Φρέιζερ στο 37ο λεπτό ήταν αυτό που καθόρισε την έκβαση της συνάντησης του «Βαϊτάλιτι». Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η «κύκνοι» προσεύχονται για ήττα της Σαουθάμπτον στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον (σ.σ. 19:30-Ώρα Ελλάδος). Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ παρέμεινε για έβδομη αγωνιστική χωρίς νίκη ενώ συνεχίζει να αγνοεί το τρίποντο απέναντι στα «κεράσια» σε σύνολο έξι αναμετρήσεων που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ (σ.σ. 4 Ήττες-2 Ισοπαλίες). Τέλος, η ομάδα του Έντι Χάου κατάφερε να ολοκληρώσει αναμέτρηση χωρίς να δεχτεί γκολ έπειτα από 11 αγωνιστικές!

Γουότφορντ-Νιούκαστλ 2-1

Τέλος στο σερί των 7 αγώνων μακριά από η νίκη έβαλε η Γουότφορντ επικρατώντας της Νιούκαστλ με σκορ 2-1.Ρομπέρτο Περέιρα (2’) και Άντρε Γκρέι (28’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γκράθια, η οποία έχασε και πέναλτι στο 38ο λεπτό με εκτελεστή τον Τρόι Ντίνι. Για τις «καρακάξες» μείωσε ο Αγιόθε Πέρεθ στο 53ο λεπτό αλλά τίποτα η παράδοση που θέλει τις «καρακάξες» να μην κερδίζουν ποτέ τη Γουότφορντ σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος έμελλε να διατηρηθεί (8 ματς).

Ιωάννης Τζιουμακλής