Πιέζει με νέες δηλώσεις για το συμβόλαιο ο Φελαϊνί

Ένα συμβόλαιο κοντά στις απαιτήσεις του προσπαθεί να πάρει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος μετά από την τοποθέτησή του για τη νέα σεζόν τα γύρισε και έγινε πιο επιθετικός σε βέλγικο Μέσο. «Τώρα είμαι σε πιο δυνατή θέση στις διαπραγματεύσεις», είπε ενώ απομένουν μέρες στην συμφωνία του με τους «κόκκινους διαβόλους».



Πιέζει με νέες δηλώσεις για το συμβόλαιο ο Φελαϊνί

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βέλγου στο «Sport Voetbal Magazine», ο ίδιος δεν αποκλείει τίποτα στην... προχωρημένη ποδοσφαιρική του ηλικία και από την στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και να τον κρατήσει στην Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί να απαιτήσει περισσότερα από αυτά που του προσφέρει ο σύλλογος για παραμονή στο «Ολντ Τράφορντ».

Παράλληλα έβαλε και «αρκετούς συλλόγους» στο κόλπο, εκτός από εκείνους που ενδιαφέρονται να τον πάρουν στην κινεζική Super League.

«Όλοι προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνω. Ο σύλλογος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό μου πέρυσι. Τώρα είμαι σε πιο δυνατή θέση, ειδικά από την στιγμή που ο Μουρίνιο είπε πως θέλει να με κρατήσει.

Πέρυσι πήγα στον προπονητή και του είπα ότι ήθελα νέο συμβόλαιο. Είχα και δεύτερη συνάντηση, αλλά δεν θα το ζητήσω και δέκα φορές. Στην συνέχεια έγινα σημαντικός στην ομάδα και ένας καλός παίκτης κοστίζει το λιγότερο 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο σύλλογος ξέρει ότι έκανε λάθος στην δική μου περίπτωση.

Έχω φτάσει 30 χρονών, στο τέλος του συμβολαίου μου και σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που δείχνουν ενδιαφέρον. Περιμένω για να δω τι θα συμβεί», ανέφερε.

Γιώργος Σιάφας