Κάνει σημαντική προσφορά για Μπράιαν η Μπέρνλι

Έτοιμη να προσφέρει περί τα έξι εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Τζο Μπράιαν από την Μπρίστολ Σίτι είναι η Μπέρνλι, θέλοντας να προλάβει τη Νιούκαστλ που ενδιαφέρεται επίσης για τον ποδοσφαιριστή.



Κάνει σημαντική προσφορά για Μπράιαν η Μπέρνλι

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι «clarets» θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο Europa League μέσω της έβδομης θέσης της Πρέμιερ Λιγκ και με τον μεγαλύτερο στόχο της φετινής σεζόν να έχει επιτευχθεί, το μεγαλύτερο κομμάτι της προσοχής τους πλέον πέφτει στον σχεδιασμό της επόμενης.

Μιας και δεν τίθεται θέμα για το πόστο του Σον Ντάις, που χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από την διοίκηση, το βάρος πέφτει στο μεταγραφικό.

Βασικός υποψήφιος για την Μπέρνλι, λοιπόν, δείχνει να είναι ο Μπράιαν, που παρά το ξεφούσκωμα της Μπρίστολ Σίτι από τον Ιανουάριο και μετά έχει κάνει μια τρομερή σεζόν τόσο παίζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στον άξονα. Έτσι ο Ντάις εισηγήθηκε την απόκτησή του και με την διοίκηση από την πλευρά της να θέλει να του κάνει το χατίρι, ετοιμάζεται να προσφέρει στον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ έξι εκατομμύρια λίρες, ένα -δηλαδή- πολύ σημαντικό ποσό για τα δεδομένα του τελευταίου ειδικά από την στιγμή που χάθηκε άδοξα κάθε ελπίδα για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την ίδια ώρα για τον 24χρονο ενδιαφέρεται και η Νιούκαστλ, αλλά από την στιγμή που δεν έχουν αλλάξει χέρια οι μετοχές της, φαντάζει δύσκολο για την ώρα να επενδυθούν τόσα ή περισσότερα λεφτά σε έναν καλό παίκτη, αλλά έναν παίκτη που προέρχεται από μια κατηγορία πιο κάτω.

Γιώργος Σιάφας