Παραμένει το πωλητήριο στη Νιούκαστλ, συζητάει για επέκταση ο Μπενίτεθ

Μια κατάλληλη πρόταση περιμένει για να πουλήσει τις μετοχές της Νιούκαστλ ο Μάικ Άσλεϊ, με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου να διαβεβαιώνει εκπροσώπους των οπαδών σε σχετική συνάντηση πως ο Ράφα Μπενίτεθ παραμένει στην άκρη του πάγκου, καθώς επίσης πως γίνονται συζητήσεις τόσο για την ανανέωση του συμβολαίου του όσο και για την... βαλίτσα των μεταγραφών.  



Παραμένει το πωλητήριο στη Νιούκαστλ, συζητάει για επέκταση ο Μπενίτεθ

Το πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας είχε μια σημαντική συνάντηση για έναν εκ των πιο ιστορικών συλλόγων στην Αγγλία, με την αβεβαιότητα για το μέλλον να ανησυχεί εδώ και αρκετό καιρό τους οπαδούς.

Και ενώ η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την περσινή δραματική κατάκτηση του τίτλου στην Τσάμπιονσιπ, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, με τις υπάρχουσες προσφορές να παραμένουν σε stand by λειτουργία έως ότου βρεθεί εκείνη που θα είναι πιο ωφέλιμη τόσο για τον σύλλογο όσο φυσικά και για τον Άσλεϊ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δεν έγινε καμία αναφορά στην Αμάντα Στέιβλι και την εταιρεία της, PCP Capital Partners, που λεγόταν πως θα κάνει δυναμικό μπάσιμο στις «καρακάξες».

Ο Άσλεϊ, πάντως, υποχρεώνεται -μιας και η κατάσταση παραμένει ως έχει- να δώσει εγγυήσεις για το αγωνιστικό και την σεζόν που έρχεται, κάνοντας το πρώτο βήμα δίνοντας το «οκ» στον γενικό διευθυντή του, Λι Τσάρνλεϊ, να διαπραγματευτεί με τον Μπενίτεθ για ανανέωση αλλά και για ένα ικανοποιητικό ποσό όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ για να αποφευχθούν δράματα όπως αυτά επί σειρά μηνών στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπενίτεθ έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Γιώργος Σιάφας