Απολογήθηκαν Γκρέι και Κις για τα απρεπή σχόλια

Συγγνώμη θέλησαν να ζητήσουν οι Άντι Γκρέι και Ρίτσαρντ Κις, για τον σάλο που έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με τα απρεπή σχόλιά τους στην τηλεόραση του SkySports, για την βοηθό διαιτητή του αγώνα Γουλβς – Λίβερπουλ, Σιαν Μάσεϊ, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.



Απολογήθηκαν Γκρέι και Κις για τα απρεπή σχόλια

Τα σχόλια τους έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα και αν και ήταν "εκτός αέρα" καταγράφηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες του καναλιού. Το αμοντάριστο υλικό στάλθηκε στην εφημερίδα Mail on Sunday και η δημοσιοποίηση του έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Άντι Γκρέι, ο πιο ακριβοπληρωμένος σχολιαστής αγώνων, έπειτα από όσα είπε περί των γνώσεων των γυναικών γύρω από το ποδόσφαιρο, αποτελεί παρελθόν από το SkySports. Η καρέκλα του Κις συνεχίζει να… τρίζει, αλλά ο παρουσιαστής του δημοφιλούς ειδησεογραφικού δικτύου θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε στο ματς της Γουλβς με τη Λίβερπουλ.

Το περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα, η κάμερα "έπιασε" τον Γκρει να ζητά απο μια συμπαρουσιάστρια του να του βάλει το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι του.«Ζητώ συγγνώμη για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα σχόλιά μου. Αυτά, ειπώθηκαν εκτός αέρα και φυσικά δεν θέλαμε ποτέ να βγουν προς τα έξω. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη το βράδυ της Δευτέρας, στο παιχνίδι της Μπόλτον με την Τσέλσι, αλλά δεν μπόρεσα, αφού δεν μου επιτράπηκε να μεταδώσω την αναμέτρηση. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και είμαι συντετριμμένος που έχασα την αγαπημένη μου δουλειά. Έχω επίσης εκπλαγεί από το γεγονός πως στο θέμα έχουν “εισχωρήσει” και τρίτα άτομα» ανέφερε ο Άντι Γκρέι, μια μέρα μετά την απόλυσή του.

Από την πλευρά του, ο Ρίτσαρντ Κις, απεφάνθη: «Ζητώ συγγνώμη που πέρασαν τόσες μέρες για να τοποθετηθώ. Ταξιδεύω στο Λονδίνο για να ζητήσω συγγνώμη από τα άτομα που χρειάζεται, αλλά θα ήθελα να απολογηθώ για τον σάλο που έχει ξεσπάσει. Από μέρους μου αλλά και του Άντι Γκρέι, ζητούμε συγγνώμη. Ήταν ένα μεγάλο λάθος μας» τόνισε ο παρουσιαστής του SkySports, που πρόσθεσε ότι ήδη έχει επικοινωνήσει με την βοηθό διαιτητή του αγώνα Γουλβς – Λίβερπουλ και έχει ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε.