Ψήφισαν Σαλάχ... δαγκωτό! (pic)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έπειτα από την ψηφοφορία της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών! Ο Αιγύπτιος παρέλαβε το βραβείο που... άξιζε περισσότερο απ' όλους! 



Ψήφισαν Σαλάχ... δαγκωτό! (pic)

Ο «Φαραώ» της Λίβερπουλ βραβεύθηκε για την φοβερή και τρομερή πρώτη του σεζόν με την κόκκινη φανέλα, όντας ασταμάτητος και γράφοντας ιστορία με το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ. 

Κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, κατάφερε να φτάσει στα 31 τέρματα στο πρωτάθλημα όταν έβαλε προσωρινά με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ τη Λίβερπουλ στο «Χόθορνς» (2-2 τελικό). 

Αυτή την επίδοση την είχαν καταγράψει στο παρελθόν σε αγωνιστική περίοδο 38 αγώνων, μονάχα οι Σίρερ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λουίς Σουάρες! 

Έχει φτάσει να διεκδικεί το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με την παρουσία της ομάδας του Κλοπ στα ημιτελικά, όπου εκεί θα κοντραριστεί με τη Ρόμα. Παράλληλα, περιμένει και το Μουντιάλ της Ρωσίας, εκεί όπου έστειλε την εθνική ομάδα της πατρίδας του, πράγμα που τον έκανε... εθνικό ήρωα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, από το βράδυ της Κυριακής, είναι ο κορυφαίος της χρονιάς για την PFA, όπως φανερώνει και η παρακάτω φωτογραφία που διέρρευσε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου! 

Κώστας Ζάλιαρης