Επιμένει ο Μπονγκ για Ροντρίγκεζ: «Ξέρω τι άκουσα»

Στην αρχική του θέση, πως δηλαδή ο Τζέι Ροντρίγκεζ του επιτέθηκε με ρατσιστικό λόγο, επιμένει ο Γκαετάν Μπονγκ μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρομ πριν από λίγες ώρες.  



Επιμένει ο Μπονγκ για Ροντρίγκεζ: «Ξέρω τι άκουσα»

Μετά την αθώωσή του από την FA, η οποία δεν βρήκε αρκετά στοιχεία για να καταδικάσει τον παίκτη και έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, ήρθε και η ανακοίνωση του Ροντρίγκεζ, κατά την οποία υπερασπίστηκε την θέση του.

Παρά το γεγονός πως ο Αγγλο-Ισπανός παίκτης αρνήθηκε το συμβάν και παράλληλα είπε πως δεν κρατάει κακία για το περιστατικό, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως ό,τι και να έγινε δεν αλλάζει την στάση του.

«Σας παρακαλώ, επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Ξέρω τι άκουσα, δεν παράκουσα. Συνεπώς η συνείδησή μου μετά την καταγγελία είναι εντελώς καθαρή.

Ήταν η πρώτη μου παρόμοια εμπειρία στα τρία χρόνια που είμαι σε αυτήν την χώρα και ποτέ δεν είχα σκοπό μου να κάνω μια ψευδή καταγγελία προς έναν συνάδελφό μου. Αυτοί που με κατηγόρησαν για το αντίθετο απλώς δεν με ξέρουν.

Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που εξέφρασαν μια άποψη και δεν ήταν εκείνη την ώρα στο χορτάρι. Μόνο εγώ και ο κύριος Ροντρίγκεζ ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε και από την πλευρά μου επιμένω στην αρχική μου καταγγελία», είπε.