Απολύθηκε ο Γκρέι

Παρελθόν από το Skysports, αποτελεί ο Άντι Γκρέι όπως ανακοίνωσε πριν λίγο το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, μια ημέρα αφότου βγήκαν στην επιφάνεια τα σεξιστικά σχόλια του τηλεσχολιαστή. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν το νέο video που βγήκε στην επιφάνεια και η συνομιλία του με τον ρεπόρτερ Αντι Μπέρτον.



Απολύθηκε  ο Γκρέι
Ο πρωην Σκωτσέζος διεθνής επιθετικός Αντι Γκρει υπήρξε ο πιο ακριβοπληρωμένος σχολιαστής αγώνων με μισθό 1,7 εκατομμύρια λίρες ετησίως.  Η διοίκηση του Sky θεώρησε απρεπή την συμπεριφορά του Γκρει αλλά και του παρουσιαστή Ριτσαρντ Κις και χθες αποφάσισε να τους μην επιτρέψει να καλύψουν -όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο- την αναμέτρηση της Μπόλτον με την Τσέλσι.

Οι δυο άνδρες προκάλεσαν σάλο με τα σχόλια τους για τις γνώσεις των γυναικών γύρω απο το ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα της βοηθού διαιτητή Σιαν Μασει στον αγώνα Γούλβς-Λίβερπουλ. Τα σχόλια τους έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα και αν και ήταν "εκτός αέρα" καταγράφηκαν απο τις τηλεοπτικές κάμερες του καναλιού.  Το αμοντάριστο υλικό στάλθηκε στην εφημερίδα Mail on Sunday και η δημοσιοποιηση του έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ωστόσο η απόφαση για την απόλυση του πάρθηκε αφού προέκυψαν και άλλα στοιχεία εις βάρος του. Τον περασμένο Δεκέμβριο η κάμερα "έπιασε" τον Γκρει να ζητά απο μια συμπαρουσιάστρια του να του βάλει το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι του. 

Πάντως οι λάτρεις της συνομωσίας αναφέρουν πως τα σχόλια του Γκρέι αποτέλεσαν μια καλή αφορμή για... τιμωρία του Σκωτσέζου σχολιαστή, ο οποίος έχει κάνει αγωγή στην εφημερίδα News of the World για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών που συγκλονίζει τη Βρετανία. Ιδιοκτήτης τόσο της συγκεκριμένης εφημερίδας όσο και του τηλεοπτικού δικτύου Sky είναι ο Αυστραλός μεγιστάνας των media Ρούμπερτ Μέρντοκ.