«Καμπάνα» και στον ρεπόρτερ (video)

Ένας ακόμη αρνητικός πρωταγωνιστής προσθέθηκε δίπλα στους Άντι Γκρέι και Ρίτσαρντ Κις για τα σεξιστικά σχόλια κατά της βοηθού Σίαν Μάσεϊ. Ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου το Σάββατο στο "Μολινό", Αντι Μπέρτον, συμμετείχε στην «συζήτηση» και έπειτα από απόφαση της διοίκησης του Skysports τέθηκε σε διαθεσιμότητα.



«Καμπάνα» και στον ρεπόρτερ (video)
Ο Μπέρτον είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν την πρώτη σύνδεση με το "Μολινό" «Σήμερα έχουμε βοηθό διαιτητή μια γυναίκα, σύμφωνα με τον κάμεραμαν» για να απαντήσει ο Γκρέι «Γυναίκα επόπτηςκαι να συνεχίσει ο Μπέρτον «Φαίνεται εντάξει αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευθώ τις αποφάσεις της» για να απαντήσει ο Γκρέι «Εγώ πάντως, σίγουρα όχι»
 
Ο Μπέρτον, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, αντικαταστάθηκε και από την αυριανή αναμέτρηση του Λιγκ Καπ στο "Σ.Αντριους" ανάμεσα στην Μπέρμιγχαμ και την Γουέστ Χαμ. Το 2007 είχε τιμωρηθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό με πρόστιμο 250 λιρών και διετή προειδοποίηση επειδή είχε τσακωθεί σε κλαμπ του Λονδίνου με τον DJ Ρίτσαρντ Μπέικον.
 
Εν τω μεταξύ, το ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair ανακοίνωσε ότι δεν θα διακόψει τη συνεργασία του με τον Άντι Γκρέι εξαιτίας του δυσάρεστου γεγονότος. Ο Γκρέι αποτελεί κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας, η οποία αποφάσισε πάντως να δείξει τη στήριξή της προς το πρόσωπό του. «Η Betfair σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται τέτοια σχόλια. Εκφράζουμε και εμείς την απογοήτευσή μας για τα σχόλια, τα οποία ακούστηκαν στον αέρα αλλά για την ώρα δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι στη συνεργασία μας με τον Άντι Γκρέι».