Άλαρνταϊς: «Ήμασταν άτυχοι»

Άτυχη θεωρεί την Έβερτον ο προπονητής της, Σαμ Άλαρνταϊς, που επιχειρηματολόγησε στεκούμενος στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στο φινάλε, όταν δηλαδή πήρε τα ηνία από την Λίβερπουλ που μέχρι τότε ήταν το αφεντικό.



Άλαρνταϊς: «Ήμασταν άτυχοι»

«Νομίζω πως όταν τελειώνεις ένα παιχνίδι τόσο δυνατά όσο εμείς και βάζεις την Λίβερπουλ υπό πίεση μπορείς να πεις ότι ήμασταν άτυχοι. Το βασικό μας πλάνο ήταν να κρατήσουμε την επίθεση της Λίβερπουλ μακριά από πολλές ευκαιρίες, αλλά όταν χάνεις από την πλευρά σου αυτές τις καλές στιγμές, τότε απογοητεύεσαι.

Κυνηγούσαμε πολύ την μπάλα και μετά την δίναμε πολύ εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και από ένα σημείο και μετά δημιουργούσαμε την μία ευκαιρία μετά την άλλη», σχολίασε αρχικά και στην συνέχεια μίλησε για την υπερβολική αντίδραση του Ρούνεϊ κατά την αλλαγή του:

«Έχοντας κυριαρχήσει στα τελευταία 15 λεπτά ίσως είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς, αλλά χρειαζόμασταν περισσότερα πόδια. Έτσι πάει το ματς. Είναι λογικό για τον Γουέιν να απογοητεύεται όταν γίνεται αλλαγή σε ένα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, αλλά εγώ παίρνω τις αποφάσεις και πιστεύω πως έκανα σωστά με τις αλλαγές μου, ώστε να έχουμε καλύτερη δομή στον αγώνα».