Ο Αντετοκούνμπο, η Άρσεναλ και ο... ξενερωμένος Στιβ Νας (Video)

Η αγάπη του Στιβ Νας για το ποδόσφαιρο και την Τότεναμ δεν είναι κρυφή, αλλά οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζοέλ Εμπίντ δεν του έκαναν το χατήρι. Ο Greek Freak και ο σέντερ των 76ers... ξενέρωσαν τον πάλαι ποτέ εξαιρετικό Καναδό πλέιμεϊκερ, λέγοντάς του ο ένας πως μικρός υποστήριζε την μισητή αντίπαλο Άρσεναλ και ο άλλος πως την έχει για δεύτερη ομάδα.



Ο Αντετοκούνμπο, η Άρσεναλ και ο... ξενερωμένος Στιβ Νας (Video)

Ο Νας, που όταν πήγε στους Λος Άντζελες Λέικερς για να κλείσει την καριέρα του φόρεσε το 10 για να τιμήσει παίκτες όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζινεντίν Ζιντάν, βρέθηκε με πολλούς αστέρες του NBA και συζήτησε μαζί τους για το... κανονικό football, βάζοντάς τους να συγκρίνουν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και να φανερώσουν τις αγαπημένες τους ομάδες.

Σε αυτούς που μας έκαναν εντύπωση είναι ο πιο ψαγμένος Γκόραν Ντράγκιτς που είχε δει τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και τον κράτησε για πάντα στη μνήμη του, και κλασσικά ο Τζοέλ Εμπίντ που πούλησε «τρελίτσα» για ακόμη μία φορά λέγοντας πρώτα Μέσι και μετά Κριστιάνο λόγω Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εν τέλει καταστάλαξε και παραδέχθηκε τον Αργεντινό.

Τώρα, όσον αφορά τις ομάδες, ο Νας κάνει την ερώτηση στον Ντράγκιτς και τον δασκαλεύει να πει «Τότεναμ, μισώ την Άρσεναλ», κόλπο που δεν έπιασε ούτε στον Σλοβένο ούτε στον Giannis, που μαζί με τον Εμπίντ προκάλεσαν μια βαθιά ανάσα στον Νας λέγοντάς του πως υποστήριζαν τους «κανονιέρηδες».

«Εμείς την Άρσεναλ την λέμε απόβρασμα», είπε με χιούμορ ο Νας κλείνοντας.

Στην ίδια με τον Αντετοκούνμπο, κατά το σαββατοκύριακο του All Star Game, ο Νας είχε ανταλλάξει 94 κεφαλιές, σε βίντεο που είχε βγει πριν λίγες μέρες στην δημοσιότητα.