Φέρντιναντ υπέρ των γυναικών!

Θέση στο σάλο που έχει ξεσπάσει με τα σεξιστικά σχόλια των τηλεσχολιαστών του Skysports κατά της Σιαν Μάσεϊ, πήρε ο Ρίο Φέρντιναντ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, τάχθηκε υπέρ των γυναικών και χαρακτήρισε τις απόψεις των Γκρέι και Κις...προϊστορικές!



Φέρντιναντ υπέρ των γυναικών!
Ο Φέρντιναντ έγραψε αναλυτικά «Είμαι υπέρ των γυναικών στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να γίνεται διάκριση στο παιχνίδι μας ή για να το πω διαφορετικά, δεν πρέπει να υπάρχουν προϊστορικές απόψεις».
 
Οι Γκρέι και Κις τιμωρήθηκαν με...μία αγωνιστική από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού και δεν περιέγραψαν αυτοί την αναμέτρηση της Μπόλτον με την Τσέλσι ενώ όπως αποκαλύπτει σήμερα ο αγγλικός Τύπος, το βράδυ της Κυριακής, ο Κις τηλεφώνησε στην Μάσεϊ από την οποία ζήτησε προσωπικά συγγνώμη ενώ ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας Χαγκ Ρόμπερτσον άσκησε και αυτός έντονη κριτική για το δυσάρεστο γεγονός ζητώντας από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πιο δραστικά μέτρα σε τέτοια περιστατικά.
 
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Μάσεϊ θα έχει σήμερα τα βλέμματα όλων πάνω της, στον αγώνα της Κρου με την Μπράντφορντ, στον οποίο έχει οριστεί να είναι βοηθός διαιτητή.