Το ελέγχει η Γουίγκαν...

Με το 3-0 επί της Όλνταμ, η Γουίγκαν συνεχίζει να ελέγχει την κούρσα της LeagueOne, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τη Μπλάκμπερν και έχοντας ματς λιγότερο από τους «ρόβερς». Σοκ για Σριούσμπερι που ηττήθηκε από τη Ρότσντεϊλ, στις θέσεις των πλέι-οφ η Πλίμουθ μετά το 4-0 επί της Σάουθεντ.  



Το ελέγχει η Γουίγκαν...

Οι «λάτικς» δεν χρειάστηκε να πατήσουν πολύ το γκάζι, το μεσημέρι της Παρασκευής, φτάνοντας εύκολα στην κατάκτηση της νίκης χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Γουίλ Γκριγκ, Τζέιμς Βον και Νικ Πάουελ.

Στο Spotland, η Σριούσμπερι υπέστη ήττα – σοκ με σκορ 3-1 από τη Ρότσντεϊλ που δίνει τη μάχη της για την επιβίωση στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Μάλιστα, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με «φωνές» από πλευράς φιλοξενούμενων και διεκδικητών της απευθείας ανόδου, αφού ο ρέφερι, Ρίτσαρντ Κλαρκ, αρνήθηκε πέναλτι που θα έδινε την ευκαιρία στους «shrews» να ισοφαρίσουν, με αποτέλεσμα από το κόρνερ που υποδείχθηκε, να εξελιχθεί η αντεπίθεση της Ρότσντεϊλ και να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Πλίμουθ, επέστρεψε στις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου με τους Λαμέιρας και Κάρεϊ να σκοράρουν από δύο φορές και να διαμορφώνουν το 4-0 απέναντι στη Σάουθεντ που βρίσκεται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής:

Όξφορντ – Σκάνθορπ 1-1

Γουίγκαν – Όλνταμ 3-0

Γουίμπλεντον – Φλίτγουντ 0-1

Μπλάκπουλ – Ντονκάστερ 1-2

Μπρίστολ Ρόβερς – Μπέρι 2-1

Νορθάμπτον – Τσάρλτον 0-4

Πλίμουθ – Σάουθεντ 4-0

Ρότσντεϊλ – Σριούσμπερι 3-1

Ρόδεραμ – Πίτερμπρο 1-1