Άλαρνταϊς: «Κάποιος θα κατσαδιαστεί»!

Με χιουμοριστική διάθεση αλλά φανερά ενοχλημένος από την ανακοίνωση του συλλόγου πως ο Γκίλφι Σίγκουρντσον θα μείνει εκτός δράσης εμφανίστηκε ο Σαμ Άλαρνταϊς, που ξεκαθάρισε ότι ο Ισλανδός μπορεί να επιστρέψει πιο σύντομα.



Άλαρνταϊς: «Κάποιος θα κατσαδιαστεί»!

Ο χαρισματικός μέσος θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα και κάτι, τουλάχιστον με τον τρόπο τον οποίο θέλει να βλέπει ο Άγγλος τεχνικός, που μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της ομάδας του σύμφωνα με την οποία υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για απουσία του Σίγκουρντσον, έδωσε μια διαφορετική οπτική.

«Κάποιος έβγαλε λανθασμένη ανακοίνωση. Μπορεί να λείψει και λιγότερο. Όποιος την εξέδωσε θα ακούσει ένα γερό κατσάδιασμα σήμερα. Οπότε, μπράβο.

Δεν μπορείς να προβλέψεις έναν τραυματισμό επακριβώς γιατί άλλοι θεραπεύονται πολύ πιο γρήγορα. Προφανώς η επιστροφή του Γκίφλι μπορεί να είναι πιο σύντομη. Οι γιατροί πάντα δίνουν μια συντηρητική άποψη και εσύ προσπαθείς να επιστρέψεις γρηγορότερα. Αυτό θα κάνει και ο Γκίφλι.

Ποτέ δεν μου άρεσε να βάζω χρονοδιαγράμματα στους τραυματισμούς. Το ιατρικό μας επιτελείο,επιπροσθέτως, είναι πολύ έμπειρο», ανέφερε.