Big Ben: Με τρεις «μπόμπες» κι ένα... στάνταρ για το Σάββατο

Καλησπέρα στην παρέα, Big Ben εδώ. Αργήσαμε λίγο να τα πούμε αλλά ήθελα να το σκεφτώ καλά για σήμερα. Και την πήρα την απόφασή μου. Λίγα τα παιχνίδια εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Αγγλία, από τα οποία κρατάω τρία Χ στην Τσάμπιονσιπ και ένα σημείο επίσης από την Β’ κατηγορία της χώρας που... δεν σπάει.



Big Ben: Με τρεις «μπόμπες» κι ένα... στάνταρ για το Σάββατο

Θα κάνω το ξεκίνημά μου με ένα από τα πολυ-αναμενόμενα ματς της ημέρας. Ντέρμπι – Φούλαμ στο «iPro» με τους φιλοξενούμενους να πάνε με σπασμένα φρένα στοχεύοντας σε ακόμη μία επιτυχία. Δύσκολα τα πράγματα για τον Γιοκάνοβιτς και τους παίκτες του, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν ανάκαμψη μετά την κοιλιά που έκαναν. Κι εδώ έχουμε το πρώτο από τα Χ μας. Πιστεύω πως θα... ρίξουν ξύλο οι γηπεδούχοι για να φέρουν στα μέτρα τους τον αγώνα.

Ισοπαλία νούμερο 2, αυτήν στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ που υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ. Αλλοπρόσαλλες ομάδες και οι δυο τους, μία δεν θα βάλουν με τίποτα γκολ και μία θα τα βάλουν με το τσουβάλι. Δεν θεωρώ πως θα δούμε θέαμα στο συγκεκριμένο ματσάρισμα οπότε το Χ μου είναι αρκετά λογικό.

Πάμε και στο Μπόλτον – Ρέντινγκ, το οποίο ήταν και αυτό από τις τρεις επιλογές που με δυσκόλεψε περισσότερο. Μία ισοπαλία μία νίκη στα τελευταία εντός της η Μπόλτον, το... γουστάρει το Χ στα πιο πρόσφατα εκτός της η Ρέντινγκ, δεν βρίσκω λόγους για να μην πάρω το ρίσκο και σε αυτήν την περίπτωση.

Για πιο σταθερή επιλογή κρατώ τον άσο της Μπρίστολ Σίτι, που απλώς δεν γίνεται να χάσει βαθμούς και αυτήν την αγωνιστική. Σύμφωνοι, είναι μια σκασμένη ομάδα από ανάσες και από ιδέες, αλλά απέναντι στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ το να μην κερδίσει θα είναι σοκ. Κι αυτό γιατί έχουμε δει τι μπάλα μπορεί να παίξει στα καλά της αλλά και γιατί οι «κουκουβάγιες» είναι για κλάματα.

Τέτοιου είδους επιλογές μου αρέσει να τις συνδυάζω, αλλά φυσικά εάν σε κάποιον κλείνει το μάτι ένα γεγονός μόνο του, κατά τη γνώμη μου, αξίζει το ρίσκο του. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε τις ελκυστικές αποδόσεις που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στην Championsbet!

Συνοπτικά οι επιλογές μου:

Ντέρμπι – Φούλαμ Χ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρμιγχαμ Χ

Μπόλτον – Ρέντινγκ Χ

Μπρίστολ Σίτι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1