Big Ben: Έδρες που κερδίζουν και έδρες που σπάνε

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο, Big Ben εδώ. Μετά την εμβόλιμη η Τσάμπιονσιπ συνεχίζεται κανονικά από χθες και για το κυρίως πιάτο της κρατάω επιλογές με μοιρασμένα σημεία σε τέσσερις έδρες.



Big Ben: Έδρες που κερδίζουν και έδρες που σπάνε

Θα ξεκινήσω από την έδρα της Νόριτς και το ματς με την Μπόλτον, εκεί όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από διαδοχικές ισοπαλίες. Το αήττητο δεν τους είναι αρκετό και απέναντι σε μια από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά, εφόσον δείξουν τα ίδια θετικά στοιχεία με τα προηγούμενα ματς, έχουν τον πρώτο λόγο.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ απέναντι σε Άστον Βίλα τώρα και μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα του Τζον Τέρι δίνεται σε τιμές διπλασιασμού. Το να περάσει η Βίλα από μια έδρα που δεν πείθει με αυτόν τον προπονητή στον πάγκο για τις “κουκουβάγιες”, δεν είναι καθόλου απίθανο. Άκουσα για πιθανές επιστροφές σημαντικών μονάδων, οπότε το καλοκοιτάω το διπλό.

Θα κάνω και μια στάση στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν να αναγεννηθούν ούτε υπό αυτές τις συνθήκες αγώνα. Η σοβαρή Μίντλεσμπρο του Πιούλις δεν χάνει από την τελευταία της βαθμολογίας, οπότε θα κυκλώσω το διπλό.

Τέλος πάω στο Φούλαμ – Γουλβς που γίνεται αργά το απόγευμα. Εκεί δεν θα παίξει για την Γουλβς ο Ρούμπεν Νέβες, που κάνει πολύ σημαντικές δουλειές στον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, οπότε βλέπω τους παίκτες του Νούνο να δυσκολεύονται. Δεδομένης της φόρας και των δικών τους συνεχόμενων ισοπαλιών, πιστεύω πως έχει έρθει η ώρα και για ακόμη μία ήττα.

Συνοπτικά οι επιλογές μου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε ελκυστικές τιμές στην Championsbet:

Νόριτς – Μπόλτον: 1

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Άστον Βίλα: 2

Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο: 2

Φούλαμ – Γουλβς: 1