Δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα η Σέλτικ

Η Σέλτικ γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 από την Ζενίτ στην Ρωσία και πετώντας το προβάδισμα που είχε πάρει με τη νίκη της στο πρώτο ματς (1-0), έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League.



Δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα η Σέλτικ

Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και βρήκε δίχτυα μετά από κόρνερ, για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα στο 26’ όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ντε Φράις, έκανε κακό υπολογισμό σε μακρινό σουτ και επέτρεψε πιο εύκολα την παραβίαση του τέρματός του για το 2-0.

Με την λήξη του ημιχρόνου οι Κέλτες ζήτησαν αποβολή για χτύπημα μετά το σφύριγμα του διαιτητή για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια, αλλά δεν την πήραν.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπράνο Ιβάνοβιτς γιόρτασε τα γενέθλιά του εκτός από το γκολ και με μια ασίστ, βρίσκοντας τον Κοκόριν για το 3-0 που έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των παικτών του Ρότζερς, με αυτούς του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Μάντσεστερ Σίτι χάρη στο γκολ του Αγουέρο στο τέλος με την ΚΠΡ, να προκρίνονται στις τελευταίες 16 ομάδες της διοργάνωσης.