Δύσκολα τα πράγματα για Πάρντιου...

Εκτός συνέχειας Κυπέλλου Αγγλίας έμεινε η Γουέστ Μπρομ, που στον απόηχο των όσων έγιναν από τους ποδοσφαιριστές της στην Βαρκελώνη, αλλά και το γενικότερο κακό κλίμα για τον Άλαν Πάρντιου, ηττήθηκε εντός έδρας από την Σαουθάμπτον με σκορ 2-1.



Δύσκολα τα πράγματα για Πάρντιου...

Δύσκολα τα πράγματα για τον Άγγλο τεχνικό στους “baggies”, με την πίεση προς το πρόσωπό του να εντείνεται μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο οι “Άγιοι” ήταν καλύτεροι και δικαίως πανηγύρισαν την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Χουντ και Τάντιτς στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο (11’, 56’), με τον Σάλομον Ροντόν να παρατείνει για λίγο την αγωνία μειώνοντας στο τελικό σκορ δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι για την αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση, η Μπράιτον δεν άφησε περιθώρια για έκπληξη στην Κόβεντρι της League Two, σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο μέρος για να πάρει προβάδισμα ασφαλείας στο δεύτερο με το πρώτο γκολ του Λεονάρντο Ουτζόα μετά από 1300+ ημέρες με τη φανέλα της.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Σουόνσι έμειναν στο 0-0 πηγαίνοντας αυτομάτως σε επαναληπτικό, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με την επίσκεψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Χάντερσφιλντ.