Παίκτες πρώτης γραμμής οι… κλέφτες της Γουέστ Μπρομ!

Σοκ προκάλεσε η δημοσιοποίηση των ονομάτων των ποδοσφαιριστών της Γουέστ Μπρομ που εμπλέκονται στην… κλοπή του ταξί στη Βαρκελώνη! Γκάρεθ Μπάρι, Τζόνι Έβανς, Τζέικ Λίβερμορ και Μπόαζ Μάιχιλ απολογήθηκαν για την ντροπιαστική πράξη τους!  



Παίκτες πρώτης γραμμής οι… κλέφτες της Γουέστ Μπρομ!

Ας τα πάρουμε από την αρχή… Οι τέσσερις προαναφερθέντες κατηγορούνται ότι έκλεψαν ένα ταξί, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη Βαρκελώνη για τη μίνι προετοιμασία της ομάδας και αφού έκαναν τις βόλτες τους στην πόλη, το παράτησαν στην είσοδο ενός ξενοδοχείου!

Αμέσως η διοίκηση των «baggies» κατέκρινε με επίσημη ανακοίνωσή της το συμβάν, ενώ και ο κόουτς της ομάδας, Άλαν Πάρντιου εξέφρασε την απογοήτευσή του για το πρόβλημα που προκλήθηκε!

Εν τέλει το βράδυ της Παρασκευής (16/2) έγιναν γνωστά τα ονόματα και η αλήθεια είναι ότι προκάλεσαν… σοκ! Μπάρι, Έβανς, Λίβερμορ και Μάιχιλ παραδέχτηκαν το λάθος τους και ζήτησαν συγγνώμη για την απαράδεκτη πράξη τους:

«Θέλουμε να απολογηθούμε στους συμπαίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και ειδικότερα στους οπαδούς της ομάδας για τα γεγονότα που έφεραν αναστάτωση και αρνητική προβολή. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να παραδεχτούμε ότι εμείς συμμετείχαμε στο συμβάν, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην Ισπανία.

Η ομάδα μας ενημέρωσε ότι θα γίνει έρευνα στο συμβάν και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε απόλυτα. Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς ότι το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει την αποφασιστικότητά μας να ανακάμψουμε στη δύσκολη σεζόν που διανύουμε», ανέφερε η ανακοίνωση των τεσσάρων.