Big Ben: Δύο διπλά και λίγα γκολ

Καλημέρα στην παρέα. Big Ben εδώ. Τρία σημεία είναι αυτά που κρατάω από την αγωνιστική δράση της ημέρας στην Τσάμπιονσιπ.



Big Ben: Δύο διπλά και λίγα γκολ

Εξελίξεις μεσοβδόμαδα στην Λιντς, με τον Τόμας Κρίστιανσεν να απομακρύνεται και τον Πολ Χέκινγκμποτομ να αφήνει την Μπάρνσλεϊ για να την αναλάβει. Δεν έχει το μαγικό ραβδάκι, αλλά η έλευση ενός προπονητή που ξέρει την αγγλική πραγματικότητα μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τους φιλοξενούμενους στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πάρα πολύ ψηλά το διπλό (4.61 στην championsbet), αγοράζεται και με κάλυψη.

Πιο εύκολο φαντάζει το έργο της ανεβασμένης Φούλαμ στην έδρα της Μπόλτον, σε μια αναμέτρηση που οι Λονδρέζοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά θα πρέπει να είναι και επιφυλακτικοί. Με σοβαρό πρόσωπο, αυτό που μας έχουν συνηθίσει τελευταία, μπορούν να περάσουν ένα διπλό (1.90 στην championsbet).

Τέλος πάω και στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, εκεί που θα ταξιδέψει η Σάντερλαντ με σκοπό να συνεχίσει να πιέζει για παραμονή. Εξαιρετικά λίγες οι πιθανότητές της να πάρει κάτι από το ματς, αλλά ακόμη και να σκοράρει, με το NG να είναι σε ικανοποιητική τιμή (1.79 στην championsbet)

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λιντς Χ2/2DnB

Μπόλτον – Φούλαμ 2

Μπρίστολ Σίτι – Σάντερλαντ NG